Welcome to Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд!
Tel:+86-0373-3761862
Категорија производа
Контактирајте нас

Хенан Xинqи машинерију индустрија Цо., Лтд

Додајте : Иангјуан Цране индустријски Парк. Хенан

Контакт : Хајбао Зхао

Тел : 86-0373-3761862

Мобилни телефон: 15903891358

Факс : 86-0373-3761863

Е-маил : bettercrane@gmail.com

Спојница

ЦоуплингБриеф ИнтродуцтионУсед да се придружи различитих организација у две осе (покретачка осовина "и" Електромоторна осовина) механички делови за ротирање заједно за пренос обртног момента. Преоптерећени напајања прен.

Детаљи о производу

Спојница

Кратак увод

Некада се придружи различитих организација у две осе (покретачка осовина "и" Електромоторна осовина) механички делови за ротирање заједно за пренос обртног момента. Преоптеретила пренос енергије при великој брзини, неке спојнице и баферовање, вибрација и побољшале динамичке перформансе у отвор. Спој је састоји из два дела, који односно повезани са покретачка осовина "и" Електромоторна осовина. Већина Опште поставке напајања рачунара помоћу спојница машина је повезан са радом.

Радно окружење

Спојница се користи у разним производима домаћина за подршку, околином је више комплекса, попут температура, влажности, воду, пару, прах, песак, уље, киселина, алкали, корозивним медијима, слани раствор и радијације услова, је један од значајних фактора који сматра се у избору за спојницу. За високе температуре, ниске температуре, уља, киселине и базе средње, квалитета рада, требало би да не користите опште гумени флексибилни спојница еластични елемент материјала, требало би да одаберете на метални еластични елемент флексибилна спојница, као што су дијафрагма упаривање, зупцасти пролеће спојница.


Hot Tags: спојница добављачи Кину, произвођачи, фабрика, купи, јефтино, прилагођене ниској цени, цитат
Сродни производи